Today’s Amazon Quiz Question & Answer 28 April 2019

Find all Amazon Quiz Question and Answer of 28 April 2019. We have included all the four options of the question. You can check today’s amazon quiz questions and answer them correctly. Giving Answer of  Amazon Quiz Questions correctly make the participants eligible for the winning gifts.  Participants can win Huge gifts only by giving answer of Amazon quiz.

Save Up to 80% On Online Shopping Using Amazon India Coupons. Find Out all the latest coupons, Deals and promo code of Amazon.

In amazon quiz, Participants has to give answer of 5 questions and each question either contain 4 options or it may be either true or false. Participants have to find the correct answer among the given option and true/false.

Simple and easy questions will be asked in the amazon  quiz and a user with good knowledge can easily answer them. It hardly take one minute to answer all the question.

Open amazon app in your smartphone, login to app and start playing amazon quiz at 8 am. Answer each question correctly and become eligible participant for the quiz.

Wait till 28 April 2019 at 8 am to find amazon quiz questions answers.

Read all  the questions carefully before answering them, if any of the amazon quiz question answer you give wrong, then you will lose the chance of winning gifts.

1.- Which is the only sea in the world without any coasts?

Answer.  Sargasso Sea

2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines ?

Answer. Morocco

3. Which of the following superheroes was not a founding member of the X-Men ?

Answer. Wolverine

4. If you were a cartographer, what would you be studying ?

Answer. Maps

5.  Which mountain peak is farthest from the center of the earth ?

Answer. Mount Chimborazo

These are the today’ answer of amazon quiz 31 december 2018

Amazon Quiz 30 December 2018 Answer

Play amazon App contest and get a chance to Win a Huawei Mate20 Pro. All you need is amazon app in your smartphone to play a quiz. This amazon quiz ask you 5 questions and provide you 4 options, sometime it can be true or false.

You have to answer all five question ask in amazon quiz and once you have answered them correctly, then you get a chance to Win Huawei Mate20 Pro

All amazon quiz question of 30 december 2018 will be asked at 8 am of 30 december 2018.

Winners of amazon Quiz 30 December 2018 will be announced on or before 31 january 2019.

1. Which dinosaur’s name translates to ‘fast theif’ or ‘swift seizer’

Answer. Velociraptor

2. Who directed the film Bandit Queen ?

Answer. Shekhar Kapur

3. In the Marvel universe, who is Scarlet Witch’s twin brother ?

Answer. Quicksilver

4. In which year was the first Filmfare Award show held?

Answer. 1954

5. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey ?

Answer. Batman

These are the question and answer of amazon quiz 30 December 2018.

Amazon Quiz 29 December 2018 Answer

Winner of 29 december 2018 amazon quiz will win Sony Portable party system.

To win Sony portable party system, all you need to do is play a amazon quiz on 29 december 2018 in your amazon app.

This quiz can only be played in amazon app. Amazon quiz answer should be correct to become participant in winning the prize.

The winner of the amazon quiz will be announced before 31 december.

Participants has to give 5 Answer of amazon quiz 29 december 2018 and after giving all the answer correctly. He/she become eligible for gift.

Check all amazon quiz answer today between 8 am to 12 pm.

1. Which was the first indian movie that was submitted to an oscar?

Answer . Mother India

2. Which country boycotted the 1980 Olympics?

Answer. USA

3. What Newspaper does the Peter Parker work for?

Answer. The Daily Bugle

4. Who was the first Indian to win an Oscar?

Answer. Bhanu Athaiya

5. Featuring over 70 songs, Which of these hollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer. Indrasabha

These are the answer of amazon quiz 29 december 2018. Answer them and get a chance to win Sony portable party system.

Amazon Quiz Answer – 28th December 2018

Check all the questions and answer of  28 December 2018 Amazon quiz and become eligible for a exciting prize.

Participate in amazon quiz and become eligible to Emporio Armani Analog Blue Dial Men’s Watch.

All you need to do to win Emporio Armani Analog Blue Dial Men’s Watch in Amazon quiz of 28th December 2018 is you have to given answer of 5 Question of Amazon quiz and the selected winner that will be declared before or on 30 December 2018 and Selected will get Emporio Armani Analog Blue Dial Men’s Watch for free only be giving amazon quiz answer.

  1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth ?

Answer : Helium

2. In which country is Mount Vesuvius located ?

Answer : Italy

3. In 305 BC, Which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator ?

Answer : Chandragupta Maurya

4. The Portsmouth college in UK offers a course to its students in which of these languages ?

Answer : Hinglish

5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup ?

Answer : Real Madrid

These are the answers of amazon quiz 28 december 2018. The answers let the participant become eligible to win Emporio Armani Analog Blue Dial Men’s Watch.

Amazon Quiz Answer – 27th December 2018

  1. Which Asian country has Kuala Lumpur as its capital ?

Answer : Malaysia

2. Which is the most densely populated country in the world ?

Answer : Monaco

3. T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero ?

Answer : Black Panther

4. Which of these Indian musical instruments is NOT a sting instrument ?

Answer : Chengila

5. Where were the first Winter Olympics held ?

Answer : France

Answering collect all the question of 27 December 2018 make user eligible to win 100 rs Amazon Pay Balance.

 

 

To participate in Amazon quiz is very simple and easy.

  • Download amazon india app from google play store or apple store
  • Create account on amazon, if you don’t have account. If you already have account sign in to amazon.
  • Amazon quiz is available daily between 8 am to 12 pm, so remember to play quiz between 8 am to 12 pm.
  • Five simple questions will be asked and you have to answer them all correctly.
  • After giving all questions correct answer, you will be eligble to win prize.
  • Winner will be announced on a particular given date

Winners will be selected on the basis of Lucky Draw.

Amazon Quiz Answer – 26th December 2018

Answer 26 December 2018 Amazon Quiz Answer and Get a Chance to Win Honor 8C

  1. What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America

Answer : Chile

2. What is the hardest substance in the human body

Answer : Enamel

3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book

Answer : Tinkle

4. Which is the only continent that occupies all the four hemispheres

Answer : Africa

5. The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _____________. Fill in the blanks

Answer : Hyder Ali and Tipu Sultan, Kingdom of Mysore

 

To participate in Amazon quiz is very simple and easy.

  • Download amazon india app from google play store or apple store
  • Create account on amazon, if you don’t have account. If you already have account sign in to amazon.
  • Amazon quiz is available daily between 8 am to 12 pm, so remember to play quiz between 8 am to 12 pm.
  • Five simple questions will be asked and you have to answer them all correctly.
  • After giving all questions correct answer, you will be eligble to win prize.
  • Winner will be announced on a particular given date

Amazon Quiz Answer Daily 8 am to 12 pm – 24th December 2018 Answer

Steps to Remember to play Amazon quiz

  1. This quiz will be played in amazon app only.
  2. Time to play quiz is 8 am to 12 pm
  1. Which of these brands derives its name from the Greek Goddess of victory?

Options are:

  1. Nike
  2. Reebok
  3. Adidas
  4. Puma

Among these options is (a). That is Nike

2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Options for this question are:

  1. Issac Newton
  2. Charles Darwin
  3. Albert Einstein
  4. Gregor Mendel

Answer is (b). Charles Darwin

3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Third questions  options are:

  1. Canada
  2. China
  3. Iceland
  4. Russia

Answer of third question is option (a). Canada

4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’

this is true or false question

  1. True
  2.  False

Answer to fourth question is (a). True

5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Last question options are:

  1. Egypt
  2. Brazil
  3. Mexico
  4. Israel

and the answer of last question is (b). Brazil.

After giving all the correct answer of amazon quiz answer of 24th December 2018, contestant will be eligible to win rs. 5000.

winner of this quiz will be announced on 31st January 2019.